Ο καιρός τώρα

Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Σώστε και επικονωνήστε από παντού στο Facebook!

Δύο νέες λειτουργίες κάνουν αυτές τις μέρες την εμφάνισή τους στο Facebook. Η αλήθεια είναι ότι το κοινωνικό δίκτυο που έχει γίνει καθημερινή συνήθεια για τους περισσότερους τον τελευταίο καιρό έχει κάνει πολλές αλλαγές σε κάθε επίπεδο άλλες λιγότερο και άλλες περισσότερο χρήσημες. Οι δύο νέες αλλαγές όμως φαίνονται αρκετά χρήσιμες.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Η πρώτη αλλαγή αφορά σε ένα κουμπί που θα προστεθεί κάτω από κάθε δημοσίευση (post) που εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του χρήστη δίπλα από το "Μου αρέσει" και το "Σχολιάστε" και θα έχει το χαρακτηριστικό όνομα "Σώσε"!!! Πατώντας σε αυτό ο χρήστης θα αποθηκεύει τη συγκεκριμένη δημοσίευση για αργότερα έτσι ώστε να μπορεί να τη δει με την ησυχία του στη περίπτωση που δεν έχει χρόνο. Τις "σωσμένες" δημοσιεύσεις θα μπορεί ο χρήστης να τις βρει στο φάκελο Αγαπημένα που θα εμφανίζεται στα αριστερά της οθόνης μαζί με τις εφαρμογές και τους υπόλοιπους φακέλους.

Η δεύτερη αλλαγή έχει να κάνει με τη συνομιλία (chat). Είναι μια εφαρμογή που μπορεί να εγκατασταθεί μέσω του Facebook στον υπολογιστή του χρήστη έτσι ώστε να είναι δυνατή η συνομιλία είτε ο χρήστης βρίσκεται στη σελίδα του Facebook είτε όχι. Με αυτή την εφαρμογή δίνεται η δυνατότητα συνομιλίας και από την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή ακόμα και τη στιγμή που ο χρήστης κάνει κάποια άλλη εργασία π.χ. όταν γράφει ένα κείμενο σε ένα πρόγραμμα όπως το Word!!!

Το μόνο που μένει λοιπόν είναι να δούμε πόσο χρήσιμες θα είναι αυτές οι εφαρμογές για τους χρήστες του εν λόγω κοινωνικού δικτύου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...