Ο καιρός τώρα

Διάφορα

Πως να αντιμετωπίσετε τον καύσωνα

 

Κάθε χρόνο οι υψηλές θερμοκρασίες θέτουν τη ζωή πολλών σε κίνδυνο. Ο οργανισμός διαθέτει ένα σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας του που στηρίζεται στην απώλεια της θερμότητας μέσω του ιδρώτα. Κάτω από ορισμένες όμως ακραίες συνθήκες, το σύστημα αυτό "υπερφορτώνεται" και η εφίδρωση απλώς δεν αρκεί. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η θερμοκρασία του σώματος αυξάνεται απότομα, με κίνδυνο να υποστούν βλάβη ο εγκέφαλος ή άλλα ζωτικά όργανα.
Η ικανότητα του σώματος να διατηρεί σε φυσιολογικά επίπεδα τη θερμοκρασία του σε συνθήκες καύσωνα εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας από τους κυριότερους είναι η υγρασία. Όταν τα επίπεδα υγρασίας είναι πολύ υψηλά, ο ιδρώτας εξατμίζεται αργά, με συνέπεια το ανθρώπινο σώμα να μην απελευθερώνει τη θερμότητα γρήγορα. Άλλοι παράγοντες που περιορίζουν την ικανότητα ρύθμισης της θερμοκρασίας είναι η μεγάλη ηλικία, η παχυσαρκία, ο πυρετός, η αφυδάτωση, οι καρδιοπάθειες, η κακή κατάσταση του κυκλοφορικού συστήματος, τα εγκαύματα και η κατάχρηση αλκοόλ και φαρμάκων
Προκειμένου να προστατεύσετε την υγεία σας όταν οι θερμοκρασίες είναι υπερβολικές, ακολουθήστε τις εξής συμβουλές.

Πίνετε πολλά υγρά

Αυξήστε την πρόσληψη υγρών, ανεξαρτήτως του επιπέδου δραστηριότητάς σας. Κατά τη διάρκεια σκληρής άσκησης σε θερμό περιβάλλον, πίνετε δύο με τέσσερα ποτήρια κρύων ροφημάτων κάθε ώρα.
Προσοχή: εάν ακολουθείτε οδηγίες από γιατρό που αφορούν στον περιορισμό της λήψης υγρών ή διουρητικών φαρμάκων, καθορίστε μαζί του την ποσότητα υγρών που πρέπει να πίνετε.
Κατά τη διάρκεια θερμών ημερών, η κατανάλωση υγρών πρέπει να είναι μεγαλύτερη από αυτή που σας υποδεικνύει η δίψα σας. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για άτομα 65 ετών και άνω, τα οποία δυσκολεύονται να προσαρμοστούν σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας του εξωτερικού περιβάλλοντος. Μην παραμελείτε ποτέ τη λήψη υγρών κατά τη διάρκεια της άσκησης. Ωστόσο, αποφύγετε τα πολύ παγωμένα αναψυκτικά, επειδή μπορεί να σας προκαλέσουν στομαχόπονο, καθώς και την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών. Τα τελευταία αντί να βελτιώσουν την κατάσταση οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερες απώλειες υγρών.

Αντικαταστήστε τις απώλειες άλατος και ηλεκτρολυτών

Η βαριά εφίδρωση αφαιρεί από το σώμα αλάτι και ηλεκτρολύτες. Ο ευκολότερος και ασφαλέστερος τρόπος να αντικαταστήσετε τις απώλειες είναι η λήψη φαγητού. Πίνετε άφθονους χυμούς φρούτων ή αναψυκτικά, ειδικά κατά τη διάρκεια άσκησης ή της δουλειάς. Εάν ακολουθείτε δίαιτα φτωχή σε αλάτι, ρωτήστε το γιατρό σας προτού αλλάξετε οποιαδήποτε διατροφική σας συνήθεια.

Φοράτε κατάλληλα ρούχα και χρησιμοποιείτε πάντα αντηλιακό

Να φοράτε όσο το δυνατόν λιγότερα ρούχα στο σπίτι. Διαλέξτε ελαφριά, ανοιχτόχρωμα και άνετα ρούχα. Κάτω από το ζεστό ήλιο καλό είναι να φοράτε καπέλο με γείσο.
Τα εγκαύματα επηρεάζουν την ικανότητα του σώματος να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του, ενώ ταυτόχρονα προκαλούν μεγάλη απώλεια υγρών, πόνο και αλλοιώσεις στο δέρμα. Διαλέξτε αντηλιακό με δείκτη προστασίας 15 ή μεγαλύτερο και επαλείψτε τις ακάλυπτες επιφάνειες του σώματός σας τουλάχιστον 30 λεπτά προτού εκτεθείτε στον ήλιο. Επαναλάβετε την εφαρμογή αντηλιακού, σύμφωνα με τις οδηγίες του προϊόντος.

Καθορίστε το ρυθμό των καθημερινών δραστηριοτήτων σας

Εάν δεν είστε συνηθισμένοι να εργάζεστε ή να ασκείστε σε θερμό περιβάλλον, ανακαλύψτε σταδιακά το ρυθμό εργασίας στον οποίο μπορείτε να αντεπεξέλθετε . Εάν νιώθετε δυσφορία στο στήθος ή αναπνέετε με δυσκολία, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ αμέσως όλες τις δραστηριότητες, καθίστε σε ένα δροσερό χώρο ή τουλάχιστον στη σκιά και ξεκουραστείτε. Συμπτώματα που πρέπει να σας θορυβήσουν είναι τυχόν πονοκέφαλος, αδυναμία και τάση λιποθυμίας.

Παραμείνετε σε εσωτερικούς δροσερούς χώρους

Ο αποτελεσματικότερος τρόπος να νικήσετε τη ζέστη είναι να μείνετε σε χώρο με κλιματισμό. Εάν δεν διαθέτετε κλιματισμό στο σπίτι, μπορείτε να επισκεφθείτε για μερικές ώρες ένα δημόσιο χώρο που κλιματίζεται. Οι ανεμιστήρες μπορεί να σας ανακουφίσουν και να τραβήξουν δροσερό αέρα στο εσωτερικό του σπιτιού τη νύχτα. Σε περίπτωση όμως που η θερμοκρασία υπερβεί τους 40 βαθμούς Κελσίου, οι ανεμιστήρες κρίνονται ανεπαρκείς. Ένας αποτελεσματικός τρόπος να δροσιστείτε είναι ένα κρύο μπάνιο. Επιπλέον, χρησιμοποιείτε όσο το δυνατόν λιγότερο το φούρνο στο σπίτι , ώστε αυτό να διατηρείται δροσερότερο.

Προγραμματίστε σωστά τις εργασίες που πρέπει να γίνουν στο ύπαιθρο

Εάν η εργασία σας δεν σας επιτρέπει να μείνετε σπίτι, τουλάχιστον φροντίστε να βρίσκεστε έξω πριν από το μεσημέρι ή το βράδυ. Όσο βρίσκεστε στο ύπαιθρο φροντίστε να ξεκουράζεστε συχνά σε σκιερούς χώρους. Η περιοδική ξεκούραση θα δώσει την ευκαιρία στο σώμα σας να συνέλθει.

Προσέχετε τους συναδέλφους σας

Εάν δουλεύετε στο ύπαιθρο ελέγξτε την κατάσταση των συναδέλφων σας και φροντίστε να κάνει κάποιος το ίδιο και για εσάς. Η έντονη ζέστη προκαλεί στα άτομα σύγχυση και απώλεια της συνείδησης. Εάν είστε 65 ετών ή μεγαλύτερος, φροντίστε κάποιος συγγενής ή φίλος να επικοινωνεί μαζί σας δύο φορές ημερησίως κατά τη διάρκεια του καύσωνα.

Άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο

1. Βρέφη και παιδιά μέχρι τεσσάρων ετών
Τα βρέφη και τα παιδιά μέχρι τεσσάρων ετών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες και στηρίζονται σε άλλους, προκειμένου να ρυθμίσουν το περιβάλλον που κινούνται και να τους χορηγηθούν τα απαραίτητα υγρά.
2. Άτομα ηλικίας μεγαλύτερης των 65 ετών
Τα ηλικιωμένα άτομα δεν προσαρμόζονται και δεν αντιδρούν αποτελεσματικά σε απότομες μεταβολές της θερμοκρασίας.
3. Παχύσαρκοι
Τα παχύσαρκα άτομα είναι περισσότερο επιρρεπή στις επιδράσεις των υψηλών θερμοκρασιών, επειδή έχουν την τάση να κατακρατούν στο σώμα τους περισσότερη θερμότητα.
4. Άτομα που εργάζονται ή ασκούνται σκληρά
5. Άτομα που πάσχουν από κάποιο νόσημα ή παίρνουν φάρμακα
Οποιοδήποτε ιατρικό πρόβλημα που προκαλεί αφυδάτωση καθιστά το σώμα περισσότερο επιρρεπές στην επίδραση της υψηλής θερμοκρασίας.
Εάν εσείς ή κάποιος γνωστός σας ανήκει στις ομάδες υψηλού κινδύνου είναι σημαντικό να πίνετε πολλά υγρά, να αποφεύγετε την υπερβολική άσκηση και να συμβουλεύεστε το γιατρό σχετικά με φάρμακα που λαμβάνετε για υπέρταση, ψυχικά νοσήματα, αϋπνία ή προβλήματα του κυκλοφορικού συστήματος.

Προσαρμοστείτε στο περιβάλλον

Έχετε στο νου σας ότι ένας πρώιμος καύσωνας θα προκαλέσει μεγάλη καταπόνηση στο σώμα σας. Θα αποκτήσετε μεγαλύτερη αντοχή στη ζέστη, εάν περιορίσετε τη σωματική σας δραστηριότητα, ώσπου να συνηθίσετε το κλίμα. Εάν ταξιδεύετε σε περιοχή με θερμότερο κλίμα, δώστε στον εαυτό σας λίγες ημέρες να εγκλιματιστεί προτού ξεκινήσετε έντονη άσκηση. Στη συνέχεια μπορείτε σταδιακά να αυξάνετε το επίπεδο της δραστηριότητάς σας

Χρησιμοποιήστε την κοινή λογική

Αποφύγετε τα ζεστά φαγητά και τα βαριά γεύματα, τα οποία προσθέτουν θερμότητα στο σώμα σας. Μην αφήνετε ποτέ μέσα σε παρκαρισμένα οχήματα βρέφη, παιδιά ή κατοικίδια ζώα. Φορέστε στα βρέφη και τα παιδιά σας δροσερά και χαλαρά ρούχα και καλύψτε το κεφάλι και το πρόσωπό τους με καπέλα ή ομπρέλες. Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών ωρών και την επίσκεψη σε περιοχές με έντονη ηλιοφάνεια, όπως οι παραλίες. Διασφαλίστε ότι τα βρέφη και τα παιδιά πίνουν αρκετά υγρά. Δώστε στο κατοικίδιό σας αρκετό φρέσκο νερό και αφήστε το νερό σε σκιερό μέρος.

 

Μichael Jackson Αφιέρωμα, Παρασκευή 22 Ιουνίου, Θέατρο Δίπυλον
21:00 | Θέατρο Δίπυλον, Διπύλου & Καλογήρου Σαμουήλ 2 (Ηλεκτρικός Θησείο)
H Ελληνική Κοινότητα michaeljackson.gr (Thrill Athens) σας προσκαλεί στο MJ JAM, το μεγαλύτερο μέχρι σήμερα χορευτικό meeting αφιερωμένο στον Βασιλιά της Ποπ στον χώρο του θεάτρου Δίπυλον στο Θησείο, μια εκδήλωση θαυμασμού και αναγνώρισης της συνεισφοράς του MJ στη διαμόρφωση της σημερινής Ποπ κουλτούρας και του σύγχρονου Hip Hop/RNB ήχου και χορού, σε concept επιρρεασμένο από το ομότιτλο videoclip! Προβολές ταινιών του Βασιλιά της Ποπ, το πρώτο Michael Jackson Dance Battle στη χώρα μας με ατομικές συμμετοχές, crews και σχολές χορού, DJ sets όλο το βράδυ και live ΜJ graffiti, basketball happenings, μαζί με διαγωνισμούς και επίσημα δώρα είναι μόνο λίγα από αυτά που οι φαν του Michael θα έχουν την τύχη να απολαύσουν! Λάβετε μέρος στο battle και κερδίστε 200 ευρώ μετρητά, υποτροφίες χορού και πολλά ακόμα! Το σύνολο των καθαρών κερδών της βραδιάς θα διατεθούν στο σύλλογο Φλόγα.
Διοργάνωση: MICHAELJACKSON.GR, powered by: HIGH VOLTAGE, STREET PRODUCTION
Συνδέοντας το ανθρωπιστικό έργο του Michael Jackson και την αγάπη του για την ψυχική και σωματική υγεία των παιδιών όλου του κόσμου, την ιδιαίτερη ευαισθησία που δείχνουν τα μέλη μας για θέματα που σχετίζονται με το παιδί και με το ύφος και χαρακτήρα των εκδηλώσεών μας, το "MJ JAM', MICHAEL JACKSON TRIBUTE Παρασκευή 22 Ιουνίου θα συνεργαστεί με τη "Φλόγα" προσφέροντας στο σύλλογο το σύνολο των καθαρών εσόδων της βραδιάς. Ένας παραπάνω λόγος λοιπόν να μη λείψετε από την εκδήλωση μας!
Η Φλόγα είναι Σύλλογος Γονιών που τα Παιδιά τους αρρώστησαν από καρκίνο. Από το 1982 που ιδρύθηκε, εκατοντάδες γονείς, προσέφεραν και εξακολουθούν να προσφέρουν εθελοντικά, τις υπηρεσίες τους, ώστε η Φλόγα να παραμένει αναμμένη.Η Φλόγα σήμερα αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα και αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα παιδιών και εφήβων.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Tι θα δείτε:
EIΔΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ "MOONWALKER" ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΔΙΠΥΛΟΝ (ΣΤΙΣ 19:00)
DJ SETS (GUEST DJs MIXING LIVE MICHAEL'S TUNES W/ SAMPLES AND OTHER TRACKS) BY DJ COKE, TASOS MIRIALLIS, MICHAELJACKSON.GR
ΜΙCHAEL JACKSON DANCE BATTLE (3 KATHΓΟΡΙΕΣ: SOLO MJ (ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΩΝ), SOLO FREESTYLE/ BREAKING BBOYS & BGIRLS WITH MJ MUSIC, CREWS BREAKING BBOYING WITH MJ MUSIC).
Με χαρά σας ενημερώνουμε πως ο ΠΡΩΤΟΣ νικητής της κατηγορίας SOLO MJ (ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΩΝ ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΩΝ) θα λάβει ως έπαθλο το ποσό των 200 ευρώ, προσφορά του οργανικού καφέ OrganoGold.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: FAIDON FARID
ON DECKS: DJ COKE
GUEST EMΦΑΝΙΣΕΙΣ ΧΟΡΕΥΤΩΝ SOLO, CREWS ΚΑΙ ΣΧΟΛΩΝ (ΕΚΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ) ΣΕ MJ MOYΣΙΚΗ4400  12 05 2012
EΠΙΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ:
ADAGIO
MONKEY BUSINESS
LADIES AND GENTS
SDC JUNIOR
STREET SHADOWS ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ
ΜΑΝΑΛΗ ΜΑΡΙΑ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ
GUEST ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ TΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ ΚΑΙ MCs (LIVE VOCALS)
LIVE MJ GRAFFITI BY INSANE51
BASKETBALL HAPPENINGS
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΩΡΑ MICHAEL JACKSON
/// ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ....... ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
Γενική είσοδος για όλη την ημέρα : 5 ευρώ
Οι 50 πρώτοι κερδίζουν αναμνηστικά δώρα. Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό χορού (ατομικά ή ως group).
Χορηγός: Konkarda.gr, OrganoGold, PEPSI Max
Μεγάλοι χορηγοί επικοινωνίας: MAD TV, Studentguide.gr
Χορηγοί επικοινωνίας:
Sundance, Street Shadows, Cosmo.gr, Sport24.gr, Hiphop4elements, SneakerStore, Music.net.cy, Musiccity.gr, Funday.gr, Postyourevent.gr, Tralala.gr, Evented.gr, Fititis.gr, Hqm.gr, Radioparea.gr, TrollRadio.gr, Cool Web Radio, Dynamic Web Radio, Ράδιο Enery 96.6 (Καβάλα), Ksenixtis.gr, Giapou.gr
Διακόσμηση με πτυσσόμενη μπασκέτα και μπάλες, προσφορά του Skalidis Sport.
Με την υποστήριξη των Sony Music Hellas, ΜΠΑΜ, Freaker Sneaks.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
• Γιατί να είσαι εκεί!
Σε μια εκδήλωση πολύ διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχουμε δημιουργήσει μέχρι σήμερα, θα επικεντρωθούμε στην κίνηση και τη μουσική του Michael ως επιδραστικό μέσο επικοινωνίας στην Ποπ σκηνή, τη μουσική βιομηχανία, το χορό του δρόμου και την καθημερινή mainstream κουλτούρα, με τον ΜJ ως αναγνωρίσιμο σύμβολο, παιδική μας ανάμνηση, καλλιτεχνική επιρροή ή πρότυπο.
Με καπέλο, αυτοσχέδια κουστούμια, άσπρες κάλτσες και παπούτσια, για ένα βράδυ, όσοι θυμόμαστε την εικόνα μας μπροστά από ένα καθρέφτη προσπαθώντας να τον μιμηθούμε, μεταφέρουμε και παραδίδουμε τον ΜJ ως κληροδότημα σε μια νέα γενιά, με τον ίδιο τρόπο που οι γονείς μας μας παρέδωσαν τους Beatles και τον Elvis.
Πάνω απ' όλα, γιορτάζουμε τον "δικό σου και δικό μου Michael", το χορό και τη μουσική του ως κοινωνικό "σημείο αναφοράς", τις ατομικές και κοινές αναμνήσεις και εμπειρίες, που το έργο του με ένα ανεξήγητα φυσικό τρόπο μας δημιούργησε!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
• Τι είναι το Michael Jackson - Dance Off;
Το event θα φιλοξενήσει και το πρώτο επίσημο Μichael Jackson Battle. Με αφορμή αυτό, καλούμε σχολές χορού, ομάδες, χορευτές του δρόμου, καλλιτέχνες και νέους κάθε ηλικίας που η κίνηση και μουσική τους έχει επιρρεαστεί από τον Michael Jackson, να λάβουν μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι (Battle) ή εκτός (ως guest), παρουσιάζοντας στο dancefloor της λευκής αίθουσας ένα δικό τους πρόγραμμα που θα περιέχει μουσική (ή και κινήσεις του Michael). Για περισσότερα: email στο mjathensflashmob@gmail.com (όνομα, επίθετο, τηλέφωνο επικοινωνίας)
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ (Βattle):
1) Ατομικές συμμετοχές σε (αυθεντικές) χορογραφίες και κινήσεις Michael Jackson, με μουσική έως δύο λεπτά. Αν ο διαγωνιζόμενος έχει έτοιμο πρόγραμμα και δικό του remix ή μονταρισμένο μουσικό κομμάτι, μπορεί να το εκτελέσει με αυτό τον τρόπο, αλλιώς αυτοσχεδιάζει πάνω στη μίξη του DJ.
Έπαθλο κατηγορίας: 200 ευρώ μετρητά προσφορά του οργανικού καφέ OrganoGold και μια ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΧΟΡΟΥ 30 ωρών από τη σχολή Street Shadows.
2) Ατομικές συμμετοχές με μουσική Michael Jackson (έτοιμο προγραμμα ή αυτοσχεδιασμός) με οποιοδήποτε στυλ και είδος χορού επιλέξει ο διαγωνιζόμενος (hip hop - street b-boying/ popping, locking κλπ).
Έπαθλο κατηγορίας: ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΧΟΡΟΥ 2 μηνών από τη σχολή χορού SUNDANCE.
3) Ότι ισχύει στην πρώτη και δεύτερη κατηγορία, αλλά για crews και ομάδες.
Το έπαθλο της κατηγορίας θα ανακοινωθεί σύντομα.
Οι ημιτελικοί και ο τελικός πραγματοποιούνται με διάρκεια 4 λεπτών και σε μορφή Battle 1 Vs 1. Ο νικητής αναδεικνύεται από συνδιασμό ψηφοφορίας των κριτών (χορογράφοι και χορευτές) και επιλογής του κοινού.
Η συμμετοχή (ατομικά ή ως ομάδες/crew) είναι δωρεάν. Τα έπαθλα της βραδιάς περιλαμβανουν μέχρι στιγμής υποτροφίες χορού απο τη σχολη χορου Street Shadows (30 ώρες στον πρώτο νικητή, 20 στον δεύτερο) και Sundance (2 μήνες μαθημάτων), δωρεαν επαγγελματικες φωτογραφίσεις για τους πρωτους νικητές (φωτογράφος Anthony David) και πολλά ακόμα.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
• Προβολή της ταινίας "MICHAEL JACKSON MOONWALKER"
Ξεκινώντας με μια εντυπωσιακή ζωντανή συναυλία και ένα καλειδοσκόπιο και νοσταλγικό ταξίδι στα πρώτα χρόνια της καριέρας του Michael μέχρι και την εκπληκτική δημιουργία του "Smooth Criminal", το MICHAEL JACKSON MOONWALKER αποτελεί το πιο εντυπωσιακό και αξιομνημόνευτο αφιέρωμα τραγουδιών και χορευτικών παραγωγών που έχει δει!
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του για το μήνα Ιούνιο και με αφορμή τα 25 χρόνια από την κυκλοφορία του άλμπουμ BAD, το michaeljackson.gr διοργανώνει ειδική προβολή της ταινίας "MICHAEL JACKSON MOONWALKER" αποκλειστικά για τους φαν του Βασιλιά της Ποπ. Mε το ίδιο εισιτήριο (5 ευρώ), παραμένετε και στην εκδήλωση που ακολουθεί (Battle, παρτυ, κληρώσεις).
Διεύθυνση: Θέατρο Δίπυλον: Διπύλου & Καλογήρου Σαμουήλ 2, Θησείο
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
• Ποίοι είμαστε;
Όταν το Thrill Athens δημιούργησε το 2009 την πρώτη και μεγαλύτερη εκδήλωση για τον Michael Jackson στην Ελλάδα, τόνισε πως δεν ακολουθεί την απολύτα προβλέψιμη πλέον - για πολλούς καλλιτέχνες - μόδα "μεταθανάτιων αφιερωμάτων" με ευκαιριακό χαρακτήρα. Και κράτησε την υπόσχεση του. Πέρα από μια απλή ομάδα χορού, το Thrill Athens αποτελεί τη μεγαλύτερη ενεργή κοινότητα θαυμαστών του Michael Jackson στην Ελλάδα, που από το 2009 μέχρι και σήμερα δραστηριοποιείται (κυρίως στην Αθήνα) διοργανώνοντας θεματικά παρτυ, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις και χορευτικά event!
Με πάνω από 500 συμμετοχές σε χορευτικά flash mob και μέσα από εβδομαδιαία μαθήματα χορού στα όποια διδάσκουμε τις χορογραφίες του Michael - σε παιδιά κάθε ηλικίας (από 6 ετών), γονείς και φαν του Bασιλιά της Ποπ- αποτελέσαμε την πρώτη ομάδα χορού που έφερε στη χώρα μας τα χορευτικά flash mob σε δρόμους και κεντρικά σημεία της Αθηνάς, ξαφνιάζοντας μέσα από αυτά τους περαστικούς και ενώνοντας τους συμμετέχοντες σε ενα κοινό σκοπό με θετική ενεργεία!
Μέχρι στιγμής, έχουμε συνεργαστεί με τoυς: Sony Music Hellas, Sony Pictures, Universal Music, ΙΕΚ ΑΚΜΗ, Pepsico, MAD tv, MAD radio, Fame Studio (ΑΝΤ1), CD Media και Τhe Mall Athens, έχουμε φιλοξενηθεί στις σελίδες περιοδικών και εφημερίδων όπως η Real News, Athens News, το Bήμα, i-Tech4u, FAQ, LIFO και MAX και δημοσιεύσεις των troktiko.gr, star.gr, mediasoup.gr, zougla.gr, athens.dailysecret.com.
Μπορεί να μας έχετε δεί στα MEGA (Πρωινό Μου), STAR και MAD ενώ έχουμε χορέψει στα MAD Fanatics (Tεχνόπολις), Gagarin 205 και σε πλατείες της πόλης με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων. Παράλληλα έχουμε προβάλει τις ενέργειες και το έργο των: Make A Wish (Κάνε Μια Ευχή Ελλάδος), Εθνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες, του Κέντρου Προώθησης Ένταξης Προσφύγων "Πυξίδα" και της Σχολής Νοηματικής Γλώσσας "Κρατύλος"
Δείτε videos από προηγούμενα event του Thrill Athens :
Twitter: @thrillathens, #mjgrbattle

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...