Ο καιρός τώρα

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Μια εικονική 3D περιήγηση στη Βαρκελώνη!!!


Στις μέρες μας το να κάνει κάποιος ένα ταξίδι και μάλιστα στο εξωτερικό είναι πραγματικά κάτι το δύσκολο και απαιτητικό από πλευράς χρημάτων. Το καλό είναι όμως ότι υπάρχει η τεχνολογία που μας βοηθάει να ταξιδέψουμε όποτε θέλουμε σε όποιο μέρος του κόσμου θέλουμε.
Σήμερα επέλεξα για σας ένα υπέροχο και αναλυτικότατο 3D ταξίδι σε μια από τις πιο όμορφες πρωτεύουσες τους κόσμου: τη Βαρκελώνη. Θα μπορέσετε να δείτε από κοντά τα σημαντικότερα κτίσματα, μνημεία και αξιοθέατα της πόλης σαν να περπατάτε στους δρόμους της. Φυσικά τίποτα δε συγκρίνεται με ένα πραγματικό ταξίδι, αλλά κι αυτός είναι ένας τρόπος να ταξιδέψει κάποιος έστω και νοερά.
Επίσης το παρακάτω βίντεο είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τους καθηγητές του μαθήματος της Γεωγραφίας, μιας και μ' αυτό τον τρόπο θα μπορέσουν να δώσουν στους μαθητές τους μια καλύτερη εικόνα για τη πόλη. Αντίστοιχα βίντεο υπάρχουν και για άλλες πρωτεύουσες. Αρκεί ένα ψάξιμο με τη μηχανή αναζήτησης της επιλογής σας και όλος ο κόσμος θα απλωθεί μπροστά στα μάτια σας!!!

Πατήστε στο παρακάτω βίντεο για να ξεκινήσετε το ταξίδι στη μαγευτική Βαρκελώνη!!!

Have a nice trip!!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...