Ο καιρός τώρα

Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2012

Μια συναυλία για τον Γιάννη στον Βοτανικό με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών





Θα είμαστε όλοι εκεί.

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012
Βοτανικός

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά
Φώτης Ανδρικόπουλος, Αντίπερα όχθη, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μελίνα Ασλανίδου, Φοίβος Δεληβοριάς, Χρήστος Θηβαίος, Ματούλα Ζαμάνη & Snorkels, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Δημήτρης Καρράς, Κίτρινα Ποδήλατα, Λήδα Μανιατάκου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Πάνος Μουζουράκης, Λεωνίδας Μπαλάφας, Σταύρος Νταντούς & Lost Tigainos, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιάννης Σαββιδάκης, Μιχάλης Τζουγανάκης, Υπόγεια Ρεύματα, Μαριέττα Φαφούτη, Γιάννης Χαρούλης, Burger Project, Georgia (Μπλε), Fundracar, Rebetoven, Word of Mouth

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Δείτε ζωντανά: Ο τυφώνας Sandy χτυπάει τη Νέα Υόρκη

Δείτε ζωντανά μέσω livestream τον τυφώνα Sandy που ξεκίνησε να χτυπάει τις ανατολικές ακτές της Αμερικής και τη Νέα Υόρκη.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Ο Βιος του Αγίου Δημητρίου






Ο Άγιος Δημήτριος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη κατά τους χρόνους της βασιλείας του μεγάλου διώκτου των Χριστιανών Διοκλητιανού και Μαξιμιανού Ερκούλιου (284-305 μ.Χ). Καίσαρας της Μακεδονίας τοποθετήθηκε ο Μαξιμιανός Γαλέριος, ο οποίος εξαπέλυσε αληθινό πόλεμο εναντίον των Χριστιανών.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πρωταθλήτρια η Ινδία στα spam





Αναρωτηθήκατε ποτέ από πού προέρχονται τα δεκάδες ή εκατοντάδες ανεπιθύμητα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά στο e-mail μας; Μηνύματα με διαφημίσεις για φάρμακα και προϊόντα, ακόμα και για υποτιθέμενες κληρονομιές προέρχονται από αρκετές χώρες του κόσμου, η πλειοψηφία τους όμως προέρχεται από την Ινδία.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Η οικογένεια επηρεάζει τους βαθμούς







Αποστολος Λακασας - ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Τα παιδιά μαθαίνουν σκάκι. Ζωγραφίζουν. Διαβάζουν περιοδικά. Παίζουν μουσική. Ασχολούνται με τον αθλητισμό. Διαβάζουν εξωσχολικά βιβλία. Από πού γεννήθηκαν τα ερεθίσματα; Ποιος τα παρακίνησε; Ποιος τους άνοιξε τον δρόμο; Η οικογένεια ανοίγει τους δρόμους και το σχολείο λειτουργεί ενισχυτικά για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας των μαθητών του, με τα ιδιωτικά σχολεία να έχουν -σε γενικές γραμμές- το προβάδισμα έναντι των δημοσίων. Είναι ενδεικτικό ότι οι μαθητές του ιδιωτικού σχολείου έχουν, κατά 1,8 μονάδες, καλύτερες βαθμολογίες σε σχέση με τους συνομηλίκους τους που φοιτούν σε δημόσιο σχολείο. Επίσης, ενδιαφέρον είναι ότι όσα παιδιά συμμετέχουν σε κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα -και κυρίως σχετική με τη μουσική- έχουν καλύτερες επιδόσεις από τους συνομηλίκους τους που δεν το κάνουν.

Τα Windows 8 θα περιλαμβάνουν το νέο Skype



Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, η Microsoft ανακοίνωσε πως η νέα έκδοση του δημοφιλούς προγράμματος VoIP θα κυκλοφορήσει μαζί με τα Windows 8 στις 26 Οκτωβρίου.

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ρομπότ νερού στα ελληνικά σχολεία





Το Hydrobot, ένα αμερικανικό πρόγραμμα θαλάσσιας ρομποτικής, που απευθύνεται σε μαθητές γυμνασίου και λυκείου σε όλη την Ελλάδα, φέρνει στη χώρα μας η Διαδραστική Έκθεση Επιστήμης και Τεχνολογίας του Ιδρύματος Ευγενίδου, σε συνεργασία με το εργαστήριο Sea Grant του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης (MIT).

Νέα Adobe Reader apps για Android και iOS





Η Adobe ανανέωσε το Reader app της για iOS και Android και η σημαντικότερη διαφοροποίηση σε σχέση με τις απερχόμενες εκδόσεις, είναι η ολοκλήρωση που παρέχουν με το cloud του Acrobat.com.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Προσοχή!!! Απομιμήσεις του iPad κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά!





Η εταιρία iSquare, που αποτελεί επίσημο διανομέα των προϊόντων της Apple στην Ελλάδα και την Κύπρο (εκτός του iPhone), με ανακοίνωσή της ενημερώνει το εγχώριο καταναλωτικό κοινό, ότι τελευταία παρατηρήθηκε να κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά απομιμήσεις των προϊόντων iPad της Apple.

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Felix Baumgartner: Ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα!!



Εχτές γύρω στις 21:00 ώρα Ελλάδος, ο Felix Baumgartner έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος άνθρωπος στο κόσμο που έκανε ελεύθερη πτώση από τη στρατόσφαιρα!!!

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Free Music Archive: δωρεάν νόμιμη μουσική μέσω Creative Commons





Ψάχνετε για δωρεάν νόμιμη μουσική; Θέλετε να ακούσετε μουσική υψηλής ποιότητας αλλά να είστε και νόμιμος; Η λύση είναι εδώ και ονομάζεται Free Music Archive ή αλλιώς FMA όπως είναι γνωστό.

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...