Ο καιρός τώρα

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Δωρέαν Βιβλία και μάλιστα Νόμιμα





Μήπως είστε ο βιβλιοφάγος της παρέας; Μήπως το διάβασμα είναι η αγαπημένη σας ασχολία; Ε τότε αυτή είναι η ανάρτηση που σας ενδιαφέρει!!!

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σοβαρό κενό στη Java θέτει σε κίνδυνο 1 δισ. υπολογιστές!





Ένα νέο κενό ασφαλείας ανακαλύφθηκε σε όλες τις τελευταίες εκδόσεις της Java, μέσω του οποίου θα μπορούσε να εγκατασταθεί malware σε περίπου 1 δισεκατομμύριο Mac και PC παγκοσμίως.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Ανωνυμία τέλος στο Facebook

Ανωνυμία τέλος και στο Facebook, καθώς η νέα πολιτική της εταιρείας για το κοινωνικό δίκτυο ζητά το πραγματικό όνομα κάθε χρήστη (συγκεκριμένα στις ΗΠΑ το όνομα που αναγράφεται στην ταυτότητα) και μάλιστα βρήκαν τον τρόπο να εξακριβώνουν ποιοι χρήστες χρησιμοποιούν ψεύτικο όνομα. Ρωτώντας τους φίλους του!

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Τύπωσαν laser με εκτυπωτή inkjet!!!





Βρετανοί ερευνητές για πρώτη φορά κατάφεραν να τυπώσουν λέιζερ χρησιμοποιώντας κοινούς εκτυπωτές ψεκασμού (inkjets), στους οποίους το μελάνι είχε αντικατασταθεί από υγρούς κρυστάλλους. Το επίτευγμα μπορεί να ανοίξει το δρόμο για την ευκολότερη και φθηνότερη κατασκευή συσκευών λέιζερ στο μέλλον.

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης πτωτοπορεί με μια εφαρμογή για έξυπνα κινητά

Η εφαρμογή «ΑΠΘ Μobile» είναι μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία για «έξυπνα» κινητά, που καθιστά το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το πρώτο ελληνικό πανεπιστήμιο με αντίστοιχη ψηφιακή εφαρμογή για «smartphones».

Τρύπα ασφαλείας στον Internet Explorer



Τρύπα ασφαλείας ανακάλυψε η γερμανική κυβέρνηση στον Internet Explorer και αποφάσισε να παύσει τη χρήση του έως ότου το πρόβλημα λυθεί καθώς οι υπολογιστές είναι εκτεθειμένοι σε κινδύνους και κυρίως σε hackers.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Διάδοση malware μέσω Facebook Chat, Skype και άλλων εφαρμογών άμεσων μηνυμάτων


Ερευνητές ασφάλειας ανακάλυψαν ένα νέο botnet, το οποίο μπορεί να διαδοθεί μέσω γνωστών εφαρμογών ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, συμπεριλαμβανομένου του Facebook Chat, Skype, Google Talk, Windows Live Messenger, Yahoo Messenger, ακόμα και του ICQ.

 

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Τέλος για πάντα στα Windows XP από την Microsoft!!!


Είναι η αγαπημένη έκδοση του λειτουργικού συστήματος των Windows. Παρόλα αυτά όμως η Microsoft αποφάσισε να βάλει ένα τέλος στη λειτουργία της!!!

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...