Ο καιρός τώρα

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση του Opera και κρύβει πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!





Κυκλοφόρησε η έκδοση 12.10 του γνωστού προγράμματος περιήγησης Opera. Η νέα αυτή έκδοση έχει πολλά ευχάριστα νέα και εκπλήξεις για τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων αλλά και τους προγραμματιστές.

 Βασικό πλεονέκτημα και χαρακτηριστικό της νέας έκδοσης είναι η μεγάλη ταχύτητα περιήγησης καθώς το πρόγραμμα είναι αρκετά πιο ελαφρύ από την προηγούμενη έκδοση.

Όπως δήλωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής οι χρήστες στις μέρες μας θέλουν περισσότερες πληροφορίες πιο γρήγορα. Και αυτό έκαναν. Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά είναι το «Speed Dial» που αφορά στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης: Facebook, Twitter, Gmail και άλλα καθώς μέσα από ένα μικρό παράθυρο ο χρήστης έχει πρόσβαση στις πληροφορίες που θέλει, χωρίς να χρειάζεται να επισκευτεί τη σελίδα.



Παράλληλα η νέα έκδοση του Opera είναι κατάλληλη για προγραμματιστές, καθώς τους επιτρέπει την ανάπτυξη ισχυρών επεκτάσεων του browser!

Παράλληλα δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσει ο καθένας το φόντο του browser όπως επιθυμεί όπως φαίνεται στη παρακάτω εικόνα.


Τη νέα έκδοση Opera 12.10 μπορείτε να τη κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα της εταιρείας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:  http://www.opera.com/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...