Ο καιρός τώρα

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Αλλάξτε τη γλώσσα του λειτουργικού σας συστήματος με 2 απλές κινήσεις!!!


Το σύνηθες πρόβλημα πολλών χρηστών είναι το ότι το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή τους είναι σε άλλη γλώσσα από αυτή που είναι προσφιλής σε αυτούς, δηλαδή τη μητρική τους. Αυτό συμβαίνει όχι τόσο για το λόγο του ότι δεν γνωρίζουν καλά τη γλώσσα με την οποία έχει εγκατασταθεί το λειτουργικό αλλά, γιατί χρησιμοποιούνται στη διαχείριση του υπολογιστή τεχνικοί όροι που είναι δύσκολο να κατανοήσει κάποιος που δε γνωρίζει τεχνικά αγγλικά πληροφορικής.


Τη λύση στο πρόβλημα αυτό δίνει το πρόγραμμα Vistalizator όπου εάν έχετε Windows vista ή Windows 7 μπορεί να μετατρέψει την αγγλική έκδοση που έχετε εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας σε ελληνική ή οποιαδήποτε άλλη επιθυμείτε εσείς με δύο απλές κινήσεις σε ένα χρόνο περίπου 20 λεπτών χωρίς να χρειάζεται να έχετε κάποιες ειδικές τεχνικές γνώσεις!!!

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κατεβάστε το Vistalizator και το πακέτο γλωσσών που επιθυμείτε από εδώ
  2. Τρέξτε το Vistalizator (δε χρειάζεται εγκατάσταση). Πατήστε στο κουμπί Add Languages και προσθέστε τη νέα γλώσσα στην οποία θέλετε να εμφανίζεται το λειτουργικό σας σύστημα.
  3. Επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε να προστεθεί και πατήστε στο κουμπί Install Languages και αυτή θα προστεθεί στο παράθυρο του προγράμματος.
  4. Τώρα λογικά θα έχετε δύο γλώσσες στο παράθυρο της εφαρμογής. Πατήστε στο κουμπί Update Languages. Στο παράθυρο που θα εμφανιστεί πατήστε Yes.
  5. Όταν τελειώσετε με αυτές τις επιλογές κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας και πλέον θα λειτουργεί στη νέα γλώσσα που έχετε εσείς ορίσει!!!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ShareThis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...